心意拳總會(中國香港)論壇  
返回 心意拳總會(中國香港)

作者:
標題: 燒羊腿 上一主題 | 下一主題
小蜜蜂
版主

積分 324
發貼 312
性別  男
註冊 2006-3-31
來自 hk
狀態 離線
燒羊腿

今晚吃飯 隻燒羊腿真係好鬼正
食到要拿住隻羊腿骨咬
我食完去左厠所洗手 洗左好耐 落左五次肥皂以上 先洗去d羊油..
返屋企洗埋白白 到而家雙手都仲有羊肉香味
唔知今晚發夢會唔會當自己隻肥豬手係羊腿咬呢?
哈哈哈..... 係時候keep fit操勁d啦  呵呵!
今晚真高興 你話係咪?
師父 生日快樂 ^O^
2010-2-5 01:03 AM#1
查看資料  發送郵件  搜索該用戶的全部貼子  發短消息   編輯貼子  引用回覆
bs28
管理員

論壇打雜小工

積分 357
發貼 357
性別  男
註冊 2004-6-30
來自 香港
狀態 離線
哎呀!那天小弟未有認真品嚐那羊肉,走寶啦...

那天大家都好高興! 師父生日,師母也好快樂!哈哈!
2010-2-8 01:12 PM#2
查看資料  發送郵件  搜索該用戶的全部貼子  發短消息   編輯貼子  引用回覆
小蜜蜂
版主

積分 324
發貼 312
性別  男
來自 hk
狀態 離線

Quote:
bs28  在 2010-2-8 01:12 PM 發表:

哎呀!那天小弟未有認真品嚐那羊肉,走寶啦...

那天大家都好高興! 師父生日,師母也好快樂!哈哈!

個日睇你表演 你功力又勁過舊年wo
睇到我小蜜蜂眼定定
2010-2-8 01:17 PM#3
bs28
管理員

論壇打雜小工

積分 357
發貼 357
性別  男
來自 香港
狀態 離線

Quote:
小蜜蜂  在 2010-2-8 01:17 PM 發表:

個日睇你表演 你功力又勁過舊年wo
睇到我小蜜蜂眼定定

你看錯啦,那天小弟好緊張,僵硬啦..哈哈!
2010-2-8 02:27 PM#4
kc08
版主

積分 125
發貼 125
性別  男
註冊 2007-12-22
來自 香港
狀態 離線
補上當晚燒羊腿照片,以解師兄懷念之情!

本貼包含圖片附件:

點擊查看全圖
2010-2-15 07:26 PM#5
bs28
管理員

論壇打雜小工

積分 357
發貼 357
性別  男
來自 香港
狀態 離線

Quote:
kc08  在 2010-2-15 07:26 PM 發表:

人人懷念!哈哈!
2010-2-15 09:41 PM#6
小蜜蜂
版主

積分 324
發貼 312
性別  男
來自 hk
狀態 離線

Quote:
kc08  在 2010-2-15 07:26 PM 發表:

食飽左都想食呀
2010-2-15 10:38 PM#7

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題

論壇跳轉:

< 聯繫我們 - 心意拳總會(中國香港) >